3а 2 порции:
100гр. полска (кълнова) салата
100гр. зелена салата или айсберг
2 консерви филе риба тон
2с.л. майонеза
няколко стръкчета див чесън
няколко репички
шепа маслини
бейби-моцарела или обикновена, нарязана на парчета или шайби
сол
олио
лимонов сок
3еленчуците се измиват. Филето от риба тон се намачква леко и разбърква с майонезата и нарязания на ситно див чесън. 3елената салата се нарязва, осолява и разбърква с малко олио. Слага се в чиния, върху нея оформената като купчинка или топка смес от риба тон. От страни се добавят полската салата, репичките, маслините и топчетата моцарела. Добавят се няколко капки олио, сол, лимонов сок.
Хляб и рози
vor 8 Jahren
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen