Dienstag, 16. Juni 2009

Super Chef!

Моята сърдечна благодарност към Daria за комплимента! Признанието й, изразено чрез това виртуално отличие, ме радва много!

Дариа, благодаря ти за вниманието, одобрението и интереса!



На свой ред, без капка колебание, бих желала да изразя личното си становище:

Номер 1 в кухнята за мен е Марианка! Изключително много ме радва появата на блога й - Кулинарни страсти! 3а мен тя е невероятно талантлива творческа личност, пресъздаваща красотата по неповторим начин: от приготвянето на ястието, през етапа на заснемането, до поднасянето.. моето безкрайно възхищение!

Спомням си как съвсем случайно преди малко повече от година попаднах във форума на сайта 'Гответе с мен!' и как впечатлена от споделяното и показваното, реших да остана. Кулинарията се оказа общо хоби за много хора, но като един желан образец, извор на идеи и майстори в реализацията на всякакви ястия за мен и досега са, без съмнение ще бъдат и занапред

Диани, Йоли, Мими и Юлия (ползвам линк към блога й, макар сайтът Гответе с мен! да е истинското й творение, а форумът - толкова полезно място, неин замисъл и реализация)

Поздравления, приятели и.. благодаря, че ви има :-)

2 Kommentare:

  1. Поздравления
    и сърдечна благодарност!
    Диана

    AntwortenLöschen
  2. Скъпа Дими :)
    Малко съм смутена, но безкрайно щастлива да прочета такива хубави думи от талантливо във всяко отношение момиче като теб!:)
    Благодаря ти, мила приятелко!
    Прегръдка от сърце :)

    AntwortenLöschen