3а 2 порции:
500гр сьомга филе
500гр зелени пресни аспержи
лимонов сок, сол, бял пипер
мазнинка
холандски сосСьомгата се нарязва на подходящи по големина парчета, осолява, овкусява, слага се в тавичка с малко мазнина и вода на дъното и пече на 200-220°C до готовност. Приготвя се холадски сос. Аспержите се почистват и сваряват за около 10-ина минути. Сьомгата се сервира топла, с гарнитура от зелените аспержи, заляти с холандския сос.
Хммм... последната хапка е най-вкусна... ;-)
"Хммм... последната хапка е най-вкусна... ;'
AntwortenLöschenНе бих се отказала от нея, много е апетитна!
Чудесна рецепта.
Мдамм.. както казват тук: "Es war gut, aber es ist aus!" - хубаво беше, но свърши ;-)
AntwortenLöschenБлагодаря за посещението, Диани!
Скъпа Дими,
AntwortenLöschenпожелавам ти хубавите хапки, да не свършват ...
И ми се иска да допълня още:
Тези дни получих и разбрах за нова,
много стойностна, според мен награда в итернет:
Този път за приятелство в междублоговото пространство!
Щастлива съм, че те има и бих могла да ти я предложа.
Предавам я с удоволствие и радост,
предай я и ти на своите приятели!
Благодаря, Диани! Приятелското ти отношение и жест ме радват изключително много!
AntwortenLöschenПрегръдка :-)