Montag, 6. Juli 2009

Авторство и Лиценз

3а да се избягват недомислия и недоразумения в интернет-пространството - дословен превод на © Copyright в моя блог:Рецепти

Всички рецепти в блога на Димитрана са сготвени, аранжирани и заснети от нея самата. Рецептите са съставени и обяснени с нейни думи и публикувани в добавка със снимки, направени от нея самата. С това Димитрана се явява автор на рецептите като текстове. Същото важи и за придружаващите ги снимки.

Всеки, който публикува рецепти на Димитрана без нейното знание и съгласие в собствената си страница или в други медии, трябва да се съобрази с възможността за правна защита от страна на Димитрана.

Авторство и право за копиране на снимкитеВсички снимки в страницата на Димитрана са заснети от нея самата и авторски защитени.
Копиране и публикуване без нейното съгласие и разрешение не се толерира.

Лиценз

Произведението „Тайната на нашата вечеря“, създадено от Dimitrana Schinogl, ползва Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) на CC Creative Commons и Признание-Некомерсиално-Без производни 2.5 България (CC BY-NC-ND 2.5) .

Базирано на следната творба: http://dimitranas.blogspot.com/.

Разрешено е ползването на съдържанието от сайта, но при следните условия и правила:

- Трябва да се посочи авторството на творбата по начина, определен от самия автор (в случая: извършва се винаги с добавяне на имената на автора и активен линк към прозиведението) или носителя на правата върху произведението (но не и по начин, оставящ впечатлението, че същият/същите подкрепят вас или използването по някакъв начин на творбата от вас).

- Произведението не може да бъде използвано за комерсиални цели.

- Произведението не може да бъде променяно, нагаждано или преработвано по какъвто и да е начин.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen