Продукти за 4 порции:
4 глави алабаш
400гр. зеленчуци (броколи, карфиол, смесени, грах...)
2 яйца
4 шайби кашкавал
подправки
Главите алабаш се обелват и сваряват. 3еленчуците се сваряват и те за кратко, но да останат леко хрупкави. Във всяка от главите алабаш се издълбава с лъжица достатъчно място, в което върху шайба от кашкавал се поставя половин яйце, предварително сварено и обелено. После се запича за кратко до леко разтопяване на кашкавала. 3еленчуците се овкусяват с подправки, разтопено масълце или сос по желание и се нареждат около алабаша.
Драги посетителю на блога ми, ако евентуално имаш личен въпрос или коментар относно целия блог.. или просто желаеш да ми оставиш бележка, можеш да го направиш в чат-прозорчето на sbox-a в gadget-полето на блога. Благодаря ти :-)
Dear visitor, if you have private questions or general comments.. or just you like to leave me a message, please do so in the chat-window-sbox in the gadget-area of the blog. Thank you :-)
Хляб и рози
vor 8 Jahren
Look delicious!!!
AntwortenLöschenIna my blog Delicios For Kids,you have awards!!!
http://vera-mmmmdelicios.blogspot.com/
Дими,
AntwortenLöschenтова предложение е много изкушаващо
и чудесно представено!
При мен има награди за теб,
ще се радвам да ги приемеш!
http://trydiani.blogspot.com/2009/06/premiul-somos-mulheres-bem-resolvidas.html
Слънчев ден, Диана
Dear Vera, thank you for your nice comment and for award!
AntwortenLöschenБлагодаря ти, мила приятелко!
AntwortenLöschenХубав да е денят ти, Диани :-)
Hello Dimi, thank you for stopping by; I'm returning your visit and admiring your pics.
AntwortenLöschenFabulous, simply and delicious!
XO