3а 2 порции:
400гр пилешко филе
100гр бекон
няколко шайби кашкавал
150-200гр зелени аспержи
300гр гъби
сол, подправки
100гр течна сметана
Аспержите се измиват, подрязват и сваряват. Пилешкото филе се начуква внимателно и върху всяко от тях се редят по няколко шайби бекон и кашкавал, и стъбълце аспержи, навива се на руло, което се 'опакова' с 2-3 шайби от бекона. Редят се в тавичка, заедно с гъбите и се заливат със сметана:вода - 1:1, осолена и овкусена по собствени предпочитания (може да й се добави лъжица суха супа). Когато са готови се гарнират с останалите аспержи.
Хляб и рози
vor 8 Jahren
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen