Dienstag, 16. Juni 2009

Good Morning Blog!

Хм.. днес е особено задушно навън. Че и вкъщи. Мързеливо, уморено.. В такива дни и без това ниското ми кръвно налягане спада съвсем. Помага следобедното малко по-силно от обикновено кафе и.. сърфиране из нет-а. Тъкмо: крайно време за някои поотложени в последните дни действия ;-)

Цял комплект от виртуални отличия получих напоследък, страшно се радвам и приветствам идеята: повод за нови контакти и познанства, приятелски смигвания и поздрави. Хей.. ето това ме зарадва особено и ми се стори много симпатично:



Избирам го като повод да помисля и споделя кои са задължително блоговете, в които надничам сутрин с първото си кафе:

Опитайте.. е цяло удоволствие за сетивата, но и безпогрешен, изчерпателен, увлекатен календар за християнските и български празници - безкрайно полезен за мен, живееща от години в чужбина.

Кулинарните блогове на Краси и Мими - всеки ден с нещо ново: вкусно, интересно и зареждащо с енергия и идеи в царството на кухненските съдове и хранителните продукти :-D

Разлиствам тетрадката за упражнения на Krizt: често ме усмихва, макар честичко в извивката на устните ми да се люлее тъгата и малка доза носталгия.. Преглъщам глътка от кафето, потънала в размисъл, с поглед вперен в монитора. 3ад клепките ми остава знакът с вечния кръговрат в гонитба и преплитане на Ин и Ян..

Клик! И спонтанна усмивка: Режицата не ножи или как снежат хфърчинки.. ахааа ;-)

Последна глътка от кафето и да, трябва да се връщам: в моето време и моите задачки.. в града, където живея. Харесвам го. Особено приятен е през погледа на Merisi - Virtual Postcards from Vienna

Обикновено утрото е хубаво... дано и денят! Всяко утро и всеки ден :-) Мои и ваши.. в нашите блогове :-D

7 Kommentare:

  1. Благодаря ти за оценката на моят блог, а също и за това,че чрез този постинг попаднах на Режицата не ножи или как снежат хфърчинки...

    AntwortenLöschen
  2. Добро утро,
    скъпа приятелко!
    С благодарност,
    сърдечна прегръдка и
    позрав с усмивка ... при мен!

    AntwortenLöschen
  3. Уауауу!:)Благодаря!Точно в момента се усмихвам доста глуповато и срамежливо.И учудено,че кафето е съпроводено с моята порция писане;) Благодаря за оценката, както и за възможността да използвам твои рецепти, после да се изфукам,че съм измислила сама всичко,да обера овациите, но по-късно чистосърдечно да си призная, че идеите са твои:))))))Вкъщи и без това не ми вярват,че мога да сътворя нещо толкова красиво и вкусно:)

    AntwortenLöschen
  4. Благодаря ти, Диани! :-)

    AntwortenLöschen
  5. Владо, Ирони.. тъкмо днес се готвех да нахлуя в блоговете ви с по-едно Добро утро! Поне трябва да знаете, когато ви споменавам.. Само че по странни и неясни за мен причини ;-) вие сте доста по-бързи. Пък и лекичко се поуспах днес, та..:

    Нека е усмихнат и добър денят!

    AntwortenLöschen
  6. Лелеле Дими как добре си го написала, прочетох го с кеф :-)) Някой хора са родени с дар слово, аз не съм от тях и много ви се радвам и на теб и на Диани. Весел и хубав ден ти желая и ти пращам малко море и пясък от Варна ;-)

    AntwortenLöschen
  7. O, да! Мирисът на море и шумът на вълните, които асоциирам последно време в блога ти са още един свеж, утринен бонус :-)

    Прегръдка за теб, Мими!

    AntwortenLöschen