пакет многолистно (бутер) тесто
2-3с. л песто дженовезе или следните продукти:
- шепа листа от босилек
- 1с. л настърган пармезан
- 1с. л настъргано твърдо сирене
1к. л смляни орехови ядки
1-2к. л зехтин
скилидка чесън (може и без ); листата се пасират, добавят се останалите продукти и добре разбъркват
магданоз
Разгъва се тестото и се намазва тънко с пестото. Наръсва се със ситно нарязания магданоз, после се реже на ивици по около 3-4см. и дължина около 15см.
Всяка от тях се навива на рулце и се слагат в мъфинена формичка, която предварително е 'застлана' с кръгче тесто.
Печат се на 200°C, средна скара.
Хляб и рози
vor 8 Jahren
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen