Sonntag, 1. Februar 2009

Поздравителни 2008

Както вече споменах - обичам да изпращам поздравителни картички. Когато това се съчетае и с някое от хобитата, е чудесно!

Схемите са намерени в интернет-пространството.

Малка валентинка за съпружето:



Поздравителна картичка за баща ми - ловец от много години, три зайчета - три пожелания: слука, сполука и наслука :-)



Два месеца по-късно, мама има рожден ден:



Любимите рози на свекървата.. Освен натурални и от фондан, подарък за 80-тия й юбилей е и тази:



Тук е уместно да споделя, че със свекървата взаимно се харесваме, прекрасен човек е отгледала, тя самата също е - винаги позитивно настроена, мила, внимателна.. и с онази жизнерадост и енергия, които всъщност човек или има, или не.. и които някак си не зависят от годините.

2 Kommentare:

  1. Дими, прекрасни са! Всички до една са изпипани до съвършенство. Цветовете са подбрани много добре. Вложила си много внимание и в избора на всяка картичка. Искрено се възхищавам на хора, които умеят да бродират и го вършат с такъв финес!

    AntwortenLöschen
  2. Сърдечна благодарност за милите думи, Милена! Харесва ми да бродирам, но ми е хоби от скоро, за това и предпочитам по-малки мотиви, че да стават бързо готови. Освен това.. най-често изменям и напасвам схемите по мой вкус или от няколко комбинирам една и пр. експерименти - наистина интересно, а удоволствието от крайния резултат - още по-голямо, тъй като има уклон към лично творчество ;-)

    AntwortenLöschen