бяла ряпа
няколко репички
черни маслини
тиквено олио или зехтин
сол, магданоз
лимонов сок
Бялата ряпа се измива, изчиства и настъргва на ренде. Разбърква се с измитите и нарязани на ситно репички. Добавят се маслините. Доовкусява се с олио, сол, лимонов сок, магданоз/босилек.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjU0lUx4cTcmnjF-L0AOCvm5wbwh1248cCKhVx4D_yf1di2dWtoV_wjOMxGoi3RVR0CKrjzzd2nJSIvIyy60FZsqqx2bLOPsBmLb7LoacWF3DWI1C6tegTPbaGIC9SpPOiOfbpAZLtS8yWi/s400/biersalat.jpg)
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen